1 FEBRER, PRIMER INTENSIU 2020

1f intensiuweb

Seguim amb els intensius SOC COS, SENTO DANSO. El pròxim serà el dissabte 1 de febrer d’aquest nou 2020. L’horari, de 17,00 a 20,00 h. Com és habitual, a l’aula Les Golfes del Centre Cívic Barri Vell, a Girona.

Realitzarem exercicis introductoris a la recerca del cos serè, sense tensió. Experimentarem individualment, en parelles i en grup, reconeixent el nostre cos amb totes les sensibilitats obertes, des de la confiança mútua, des de l’escolta, amatents a tot el que viu i vibra. Improvisarem des del moviment instintiu, a través del joc, de la sensibilitat, de la sensualitat, donant prioritat a la creació col·lectiva. Sense pautes prefixades, sense coreografies establertes, deixant la porta oberta a l’imprevist, a l’absurd. Ho farem sense jutjar-nos ni analitzar-nos, lliurement. Creant dansa improvisació comunitària des de l’escolta i els sentits.

Taller dirigit a qualsevol persona amb inquietud corporal i mínim estat de forma física, amb o sense experiència en dansa. Només cal roba còmoda, ens movem sense calçat. Taller guiat per Isidre Rebenaque CruzGaig.

La sala serà oberta deu minuts abans de les cinc. Aportació de 15,00 €.

Cal confirmar assistència a: esmouassociacio@gmail.com o 698203282.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s