30 novembre, taller intensiu

intensiu 30n web

El pròxim dissabte, 30 de novembre, taller intensiu SOC COS, SENTO DANSO al Centre Cívic Barri Vell, de 17,00 a 20,00 h.

Aprofundirem en el moviment des del cos serè, sense tensió, amb exercicis en parelles i grupals. Reconeixerem el nostre cos amb totes les sensibilitats obertes, des de la consciència de pell i ossos. Improvisarem des del moviment instintiu, a través del joc, de la sensibilitat, de la sensualitat, de l’estat serè i alhora amatent a tot el que es mou i ens envolta. Sense pautes prefixades, sense coreografies establertes, sense jutjar-nos ni analitzar-nos, lliurement. Creant dansa comunitària des de l’escolta i els sentits.

Taller dirigit a qualsevol persona amb inquietud corporal i mínim estat de forma física. No cal cap experiència en dansa. Només cal roba còmoda, ens movem sense calçat. Taller guiat per Isidre Rebenaque CruzGaig.

La sala serà oberta deu minuts abans de les cinc. Aportació de 15,00 €. Sessió gratuïta per a les persones inscrites al taller regular dels dimecres.

Confirmar assistència a: esmouassociacio@gmail.com o 698203282.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s